Σχετικά με εμάς 🌍

Στο Corky προτεραιότητα έχει ο πελάτης και το περιβάλλον!

Ο σεβασμός μας προς τον πελάτη και το περιβάλλον, η υψηλή ποιότητα προϊόντων και οι ανταγωνιστικές μας τιμές είναι ο συνδυασμός εκείνος που μας παρέχει την στήριξη σας, δίνοντας μας δύναμη να προσπαθούμε συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι.

about us

The story behind ⏳

zerowaste
cruelty-free-logo
eco-friendly

“Γεια σας! Είμαι η Αλεξάνδρα, Founder του Corky. Ύστερα από μια πολυετή εκπαίδευση στην τεχνολογία τροφίμων και με εμπειρία σε διάφορες βιομηχανίες, ανακάλυψα ότι το πάθος μου είναι να συμβάλλω στην απόκτηση οικολογικής συνείδησης και κουλτούρας. Δεν μπορώ πλέον να παραμείνω αμέτοχη και αυτή η σκέψη με οδήγησε στη δημιουργία του Corky και στην αναζήτηση οικονομικών και εναλλακτικών προϊόντων καθημερινής χρήσης με μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Στόχος μου είναι να συμβάλλω στο να υιοθετήσουμε όλοι έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτή την αποστολή μαζί σας.”

Το Corky δραστηριοποιείται από το 2021 στο χώρο της εμπορίας ειδών οικιακής χρήσης από φελλό και διαφόρων “οικολογικών ειδών”, με βάση στα vegancruelty-freeplastic-freezero-waste και low-waste προϊόντα.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον καταναλωτή αλλά και το περιβάλλον, με κύριο άξονα την προσπάθεια αλλαγής της καταναλωτικής συνήθειας.

 

‘Sustainability is here to stay, or we may not be

Επικοινωνία 🏞

map pin

Διεύθυνση

Κάντανος Χανια 73004

phone

Τηλέφωνο

+306974 254 654

mail

Email

info@corky.gr

Visit Us 🤝